040-25 89 00 info@coh.se

JOBBA HOS OSS

Centerlöf & Holmberg rekryterar kontinuerligt Civil- och högskoleingenjörer som är intresserade av att växa med sina arbetsuppgifter. Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta oss.

 

Som Civil- eller Högskoleingenjör har du stora möjligheter att utvecklas och växa hos oss. Vi är ett medarbetarstyrt företag som uppmuntrar och stöttar personliga ambitioner och karriärmål.

Magnus Gilljam

Projektansvarig, Centerlöf & Holmberg AB

Det som gör att jag trivs bra är kombinationen av spännande projekt, bra gemenskap och möjligheterna att bolla idéer med erfarna och yngre kollegor.

Hanna Salomonsson

Brokonstruktör, Centerlöf & Holmberg AB

Exjobb & praktik

Att göra sitt exjobb eller praktik hos Centerlöf & Holmberg medför att du kan testa dina kunskaper i en stimulerande miljö. Du får chansen att uppleva vardagen i ett riktigt konstruktions­företag och knyta nya kontakter. Vi erbjuder regelbundet exjobb i samarbete med LTH, men välkomnar även alternativa förslag.

Är du intresserad?

Kontakta oss på info@coh.se

Samarbete med LTH

Centerlöf & Holmberg samarbetar aktivt med den akademiska världen. Som ett led i denna satsning undervisar vi på Lunds Tekniska Högskola i kursen Brobyggnad.

Här jobbar vi

Medarbetare

Civilingenjörer

Högskoleingenjörer

Administration

Kurs i Brobyggnad

Centerlöf & Holmberg samarbetar aktivt med den akademiska världen. Som ett led i denna satsning undervisar vi på Lunds Tekniska Högskola i kursen Brobyggnad. Målsättningen är att knyta värdefulla kontakter med studenter och kunna vara en attraktiv framtida arbetsgivare. Dessutom kan vi komplettera den stora kompetensen som finns på LTH med vår ingenjörs­erfarenhet och spetskompetens i bland annat avancerad finita element analyser, samverkans­konstruktioner, projektering och geoteknik.